Quantcast

S'ofereix a pagar els articles que un lladre ha robat i rep diversos cops de destral al cap

Un home va rebre diversos cops de destral al cap quan es va oferir a pagar els articles que un altre home havia robat en un 7-Eleven.

L'horripilant succés va tenir lloc a la matinada de dissabte passat, 2 de setembre, en una benzinera de West Hollywood, Califòrnia, Estats Units.

L'atac, registrat per una càmera de seguretat, va ocórrer al voltant de les 4 de la matinada, a la sortida de la botiga.

Segons fonts policials, l'incident es va produir després que la víctima s'oferís a pagar els articles que Bradey Brown, l'agressor, suposadament, havia robat a l'interior del comerç.

Lluny d'agrair el gest, Brown va treure una destral i va assestar diversos cops al cap del bon samarità davant l'atònita mirada d'un altre client del 7-Eleven.

El sospitós es va molestar i va rebutjar l'oferta de la víctima. Es va produir una baralla a l'interior de la botiga“, ha informat el sergent Jeffrey Bishop. “Quan la víctima va sortir fora, el sospitós va treure una destral i va començar a colpejar-li al cap diverses vegades “.

L'home agredit va ser traslladat immediatament a l'Hospital amb greus lesions al capdavant i al crani. El seu pronòstic és reservat.

Bradey Brown, de 41 anys, va ser arrestat diverses hores després de l'agressió. S'enfronta a importants càrrecs, entre ells intent d'assassinat.