Quantcast

Judit Hidalgo és nomenada nova directora de l'ADI

La nova directora de l'ADI, l'oficina de desenvolupament i promoció econòmica d'Andorraestà especialitzada en donar suport a empreses amb projectes d'internacionalització, en atraure noves societats estrangeres, i en assessorament d'empreses locals i estrangeres. És llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i té una experiència de més de 20 anys a oficines de promoció del comerç internacional i inversions a Sydney, Londres i Barcelona.

Des del mes d'abril de 2015 liderava la Unitat d'Internacionalització i Inversions d'ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Anteriorment va dirigir l'Oficina de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya a Sydney, va ser consultora a l'oficina comercial del consolat de Canadà de Barcelona, i directora de l'Oficina de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya a Londres.