Quantcast

Picnic Interestel·lar anuncia una nova edició en CAAC Sevilla

Després de l'èxit de la primera edició de Picnic Interestel·lar, desenvolupada el passat mes de març, l'organització del festival sevillà ha anunciat el cartell protagonista en la que serà la seva segona entrega .

el Centre Andalús d'Art Contemporani acollirà de nou l'esdeveniment, que tindrà lloc entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre amb accés gratuït .

La proposta presenta una idea atractiva i diferent, prenent aquest segon Pícnic com cloenda del conjunt d'esdeveniments organitzats sota el mateix nom , inclòs el Festival Interestel·lar que es va tenir lloc el passat mes de maig. Així, Interestel·lar es confirma com un important promotor de l'escena musical sevillana més enllà de la gran cita.

Mentre que l'última edició de Interestel·lar Sevilla va reunir els grans caps de cartell de l'escena alternativa nacional -amb Love of Lesbian, Los Planetas, Second o Carlos Sadness entre d'altres-, aquesta segona edició de Picnic donarà major protagonisme a la panorama emergent amb dos padrins que serviran com a cap de cartell i reclam.

Viva Suècia i la Bien Querida -tots dos en acústic- seran els grans atractius d'un festival que donarà l'alternativa a interessants propostes naixents com Molina Molina < / b>, Fônal, Pianet o La teva altra Bonica. A més, el recinte comptarà amb tallers, exhibicions, zona de restauració i zona infantil que faran més còmoda i completa l'experiència de l'assistent.