Quantcast

Una nena britànica mor després que el metge es confongués

Layla-Rose Ermenekli va arribar amb la seva mare a l'hospital al voltant de les 8,30h del 3 de febrer amb una erupció en el seu maluc. Després d'esperar uns 25 minuts, una infermera la va atendre i va decidir que la veiés un metge.

Segons publica el Daily Mail, prop de dues hores després d'arribar al centre hospitalari, el metge va determinar que la nena patia una simple contusió, i li va donar l'alta. No obstant això, i com Layla no se sentia bé, una altra infermera la va derivar a pediatria on li van diagnosticar una “malaltia viral”.

Finalment, i després que un tercer metge li prengués una mostra de sang i li administrés antibiòtics per a la septicèmia, l'erupció es va estendre per tot el cos i la nena va entrar en aturada cardíaca. Va ser declarada morta en el matí del 4 de febrer.