Quantcast

(VÍDEO) Sentiment, emoció, nostàlgia … La prèvia del derbi històric de Mahou

El derbi històric del sud de Madrid tindrà la seva primera entrega en l'elit del futbol espanyol aquest divendres 8 de setembre a les 20:45 a l'Estadi Municipal de Butarque entre CD Leganés i Getafe CF. Com ja van fer l'alcalde de Leganés Santiago Llorente i l'alcaldessa de Getafe, Sara Hernández, diversos exfutbolistes coneguts de tots dos equips han fet una prèvia del derbi per a Mahou en què, igual que els regidors d'ambdues ciutats, inciten al respecte ia l'esportivitat recordant derbis d'antany en els anys 80 i en la dècada dels 90.

Aquest enfrontament ja ha tingut lloc en altres categories del futbol espanyol, com a Tercera, Segona B, i Lliga 123, i ara tindrà el seu primer episodi a Primera Divisió. Aquest és el vídeo que ens frecía Futbol Mahou de cara al partit de demà:

En la prèvia del # DerbiHistórico entre @ CDLeganes i @GetafeCF , compartim sentiments i vivències d'aquest partit amb mítics exjugadors pic.twitter.com/Mtocne1MaT

& mdash; Futbol Mahou (@futbolmahou) 6 setembre 2017

d'altra banda, els entrenadors de tots dos equips, Asier Garitano i José Bordalás, van tenir una estona per xerrar a l'estadi de Butarque sobre com arriben els seus equips de cara a aquest partit de la tercera jornada de la Lliga Santander.

No és un partit més, és un # DerbiHistórico . qual Aquest dijous, el reportatge complet amb els 'caps' de @CDLeganes i @GetafeCF ! & # 128.153; & # 9917; & # 65.039; pic.twitter.com/ig5ZrG33kk

& mdash; Laliga (@LaLiga) 6 setembre 2017