Quantcast

Noves opcions per a Carlos Sainz de cara a 2018

El futur de Carlos Sainz a Toro Rosso torna a estar a l'aire de nou, i potser estigui lluny de l'estructura de Red Bull. A mig i llarg termini, tant Renault com l'escuderia de les begudes energètiques tenen un projecte immillorable a les mans i aquest camí passa per buscar el millor per al menor dels Sainz.

Xarxa Bull té ara mateix la pilota a la teulada de casa seva. Els de Milton Keynes volen una cessió del pilot madrileny i no com una venda o traspàs, ja que ho consideren una opció de futur per a Red Bull, mentre que Renault ho vol com a compensació del subministrament de motors per a McLaren.

L'escuderia liderada per Helmut Marko vol a Carles per 2019 com a substitut de Daniel Ricciardo o Max Verstappen, quan qualsevol dels dos acabi bé en Mercedes o bé a Ferrari. El transvasament de Red Bull Renault només es produirà si McLaren canvia a Honda per Renault. Si no es dóna l'ocasió, el jove pilot espanyol seguirà amb els de Faenza.

En cas d'anar-, s'aniria cedit com a mínim un any o dos, però amb un contracte de llarga durada. L'aposta que va fer Red Bull per Sainz des que era petit ha estat molt fort i no volen tirar per la borda a un pilot que consideren que és un talent i que en un futur no molt llunyà pot lluitar pel títol mundial.