Quantcast

US Open: A un pas d'una final per a la història

Jornada de descans al US Open després de la conclusió dels quarts de final. Rafa Nadal es va classificar per a semifinals ahir després de vèncer al rus Andrey Rublev en tres sets per 6-1 i doble 6-2 en una hora i mitja de partit. El rival de Nadal no serà un altre que Juan Martin del Potro, que va eliminar de manera sorprenent a Roger Federer en quatre sets per 7-5, 3-6, 7-6, (8) i 6-4, perllongant d'aquesta manera el número u de Rafa.

En el quadre femení, l'últim partit de quarts el va guanyar la nord-americana Madison Keys. Es va desfer de la estoniana Kaia Kapeni en dos sets per doble 6-3 i s'enfrontarà en semifinals a Coco Wandeweghe. L'altra semifinal del quadre enfrontarà Venus Williams ja Sloane Stepehns. Els americans estaran d'enhorabona, ja que el títol del quadre femení es quedarà en territori nacional.

Mentrestant, al masculí, l'altra semifinal enfrontarà Carreño davant Anderson. Els quatre partits seran el divendres, i qui sap si podrà haver final espanyola al Grand Slam per primera vegada entre Carreño i Nadal.