Quantcast

Isma Romero estrena el videoclip de 'Carlota', primer single de 'Luminiscencia'

Isma Romero estrena el videoclip de Carlota , avançament de Luminescència , el seu nou àlbum. El vídeo, gravat a l'agost i d irigido per Fernando Ronchese i Tamara Ronchese , s'utilitza en gran part, la tècnica de 'stop motion'.

Carlota va sortir a la llum el passat mes de juliol i en poques setmanes ja compta amb més de 50.000 reproduccions a Spotify, plataforma en què va entrar directament com una de les cançons més virals en el seu Top Viral 50 aquest estiu.

La frescor i energia d'aquest nou single suposen el retorn amb magnificència d'aquest valencià, resident a Madrid, que amb Luminescència , el seu segon àlbum consolida i amplia el buit que va començar a fer-se amb el seu treball debut: Abans que estigui prohibit .

Luminescència arribarà a totes les plataformes digitals i botigues el pròxim 6 d'octubre , sota la llicència de Warner Music i comptant amb universal Publishing com a editorial.

El mateix mes d'octubre, l'Isma Romero començarà la seva g ira de presentació a Alfafar (València) i ja al mes de novembre, portarà el seu directe a ciutats com Lleó, Valladolid, Toledo, Santander o Oviedo, quedant pendent d'anunci noves ciutats i dates.

< p> A les seves esquenes porta desenes de concerts amb la seva gira anterior, presentant Abans que estigui prohibit ( Warner Music , 2014), disc amb el qual va obtenir gran acollida per part de mitjans i públic, amb el va penjar el cartell de sold out a ciutats com Madrid.

Després de compartir escenari amb artistes com < b> Carlos Tarque (M-Clan), Els Zigarros, Rubén Pozo o Juancho (Sidecars) entre d'altres, Isma Romero fa un pas més en la seva potent directe, en el qual fa gala , ja no només d'un gran talent sinó de la contínua evolució que ha anat duent a terme al llarg d'aquests anys. En aquesta nova gira presentarà les cançons de Luminescència i també hi haurà lloc per a les cançons del seu anterior treball per al delit dels que porten donant suport a aquest jove valencià des seus inicis.