Quantcast

Alt Urgell, 7 de setembre 2017: L'ANC DE L'ALT URGELL OMPLE 4 BUSOS PER A L'11-S

La secció de l'Alt Urgell de l'Assemblea Nacional de Catalunya ha aconseguit omplir un total de quatre autobusos per anar a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona. Inicialment s'havien reservat cinc vehicles i a hores d'ara ja n'hi ha quatre de pràcticament plens. Des de l'entitat s'han mostrat molt satisfets amb aquesta xifra, que és similar a la d'anys anteriors.

Els tiquets per a l'autobús es podran adquirir fins aquest dissabte. A més, de de l'entitat alturgellenca han indicat que encara els queden samarretes de la diada, a diferència d'altres comarques, on ja han esgotat les existències. La diada nacional també se celebrarà a la comarca, on diversos ajuntaments han organitzat activitats festives. A la Seu d'Urgell es farà un acte institucional amb la lectura d'un manifest i un recital de poemes. També hi haurà una hissada de la senyera, el cant dels Segadors i una ballada de sardanes.

Parlen al vídeo: MARIA MAS, PRESIDENTA ANC ALT URGELL