Quantcast

Renovat el trasport de Tuixén i Lles

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha adjudicat el contracte per als serveis de transport a la demanda a Tuixén i Lles de Cerdanya. D'aquesta manera, l'ens comarcal continua apostant per mantenir aquest servei, que és únic a Catalunya. A diferència de la resta de serveis de transport a la demanda, que només circulen si algun usuari ho demana, en aquests dos casos el servei s'ofereix sempre. A més, no només transporta viatgers, sinó que històricament havia servit per al transport de la llet i actualment encara realitza la feina de recader.

Tot i aquest balanç deficitari, però, la demanda continua existint.

En el cas dels pobles de la vall de la Vansa, el servei el seguirà prestant durant tres anys Carolina Botella per 104.645 euros. Mentrestant, la línia que arriba fins a Lles de Cerdanya la seguirà cobrint Josep Sirvent per 105.899 euros.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL