Quantcast

Els Pallars, 7 de setembre 2017: TREMP APOSTA PER LES PENYES PER DINAMITZAR LA FESTA MAJOR

Per segon any consecutiu, Tremp aposta per les penyes. Aquest projecte pilot va iniciar l’any passat amb un total de tres colles penyaires. Des de l’ajuntament es va fer un balanç positiu pel volum de gent que van acollir.

Amb l’èxit que va assolir la iniciativa, des de l’organització de la festa major s’ha donat a les penyes més importància i activitat durant aquestes festes. Aquest any s’han afegit dues més sent un total de cinc colles penyaires.

Enguany, les penyes funcionaran cada nit de la festa major, des de cada colla s’organitza activitats per al públic per dinamitzar la festa.

Un dels punts que l’ajuntament ha tingut més en consideració a l’hora d’apostar per les penyes ha estat el volum de joves entre 18 i 25 anys que l’any passat es van desplaçar a les penyes a consumir, sense fer botellon en els espais verds del poble. Disminuint el volum d’alcohol consumit en indrets no autoritzats de la via pública.

Des de les penyes s’ha organitzat activitats que es desenvolupa’n al llarg de l’any per donar continuïtat a la dinamització nocturna del poble.

Parlen al vídeo: LAURA SORIANO, REGIDORA FESTES