Quantcast

Interessants novetats del programa d'activitats a la Llar de Lòria

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat aquest dimecres a la tarda les activitats lúdiques, esportives, culturals i de noves tecnologies de la Llar de Lòria per aquest proper curs 2017-2018. Entre les 23 activitats que hi ha programades, destaquen quatre novetats: zumba, reflexologia podal, sardanes i classes de català. L'acte de presentació ha comptat amb prop d'un centenar d'assistents. 

Entre les activitats que tenen més èxit hi ha la coral i els tallers de ioga i de memòria. L'oferta també compta amb tallers d'introducció a la informàtica, de telèfon mòbil, de xarxes socials i internet, de fotografia digital i retoc, de power point, de teatre, manualitats, musical mix i punt de costura, aquest últim realitzat de forma intergeneracional, ja que els infants aprenen l'art de la costura de la mà de les àvies. A més, s'impartiran classes d'escacs, country, pintura tèxtil, i campionat de parxís i rummikub. 

La consellera de Social, Paqui Barbero, ha destacat que volen potenciar totes aquestes activitats no només entre els jubilats, sinó també entre les persones que compleixin els 60 anys, a través del Programa d'Envelliment Actiu. Així, quan es jubilin, ja coneixeran l'entorn de la Llar de Lòria. 

El programa d'activitats es prepara seguint l'enquesta que efectuen al final del curs anterior per conèixer quines han tingut una millor acceptació. La majoria són gratuïtes. Els cursos començaran el proper mes d'octubre i s'allargaran fins al juny de l'any vinent. Durant aquest mes de setembre es podran fer les inscripcions.