Quantcast

Posen a la venda els mobles de la casa i els roben les cendres de la seva mare

Una família canadenca està destrossada i busca desesperadament una petita urna que conté les cendres de la matriarca familiar.

El recipient va ser robat quan el clan va posar a la venda els mobles de la llar, ara propietat del pare.

Tammy Guimond-Thomas i Kelly Guimond-Huckabone asseguren que les cendres de la seva mare, Patricia Ann Guimond, van desaparèixer de la casa després que més de 100 persones acudissin al lloc per veure o comprar algun moble.

" Sembla que m'estan arrencant el cor " , dijó Guimond-Thomas en declaracions a CTV News. " No sé com descriure-ho, em sento esquinçada ", va continuar.

Les germanes van dir que la seva mare va morir d'un atac cardíac sobtat en 2015, i la major part de les seves cendres van ser enterrades, mentre que la resta es va mantenir en una urna que van dipositar en una prestatgeria de la casa.

Scott Meyers, un amic de la família, va compartir un missatge a Facebook demanant el retorn de les cendres.

" Si algú les té, si us plau devuélvanlas. No faran preguntes ", va escriure.

la Policia està investigant el robatori, com informa el Ottawa Citizen, però la prioritat de la família és assegurar-se que siguin retornades.

" No estem interessats & # 8203; & # 8203; a presentar càrrecs. Només volem que tornin perquè puguin estar amb nosaltres i amb el meu pare ", va dir Guimond-Thomas.