Quantcast

Cinca: "A diferència d'altres, nosaltres no afrontem l'elecció del candidat amb tensió i nervis"

Després que el cap de Govern, Toni Martí, assegurés a principis de setmana que cal elegir el seu successor com a molt tard a principis de l'any vinent, Jordi Cinca ha dit que troba natural que Martí, com a cap de Govern sortint, "vulgui deixar les coses endreçades", però considera que el debat "s'ha d'afrontar amb tranquil·litat". Així, ha recordat que "encara tenim quinze mesos per endavant de feina, amb dossiers molt importants que mereixen la nostra concentració", de manera que "ja anirem abordant el debat a mesura que s'acosti".

Malgrat que no ha volgut parlar de si ell és un possible candidat, sí que ha aprofitat per desmarcar-se d'altres partits assegurant, en la mateixa línia que ja va fer el ministre Xavier Espot, que a DA hi hi ha moltes persones que podrien complir amb la responsabilitat, "i no una, ni dues, ni tres". També considera que, alhora, hi ha molta gent que pot donar suport a la persona que hagi d'acabar liderant. Creu que així, "a diferència d'altres", l'elecció no es farà "amb tensió ni amb nervis", sinó que es definirà de manera natural la persona que hagi de liderar, "i els altres estaran o estarem al servei de qui ho acabi fent".