Quantcast

El Govern obre la convocatòria per la concessió de tres espais per a la creació del projecte Biennal 2019

El Govern ha obert la convocatòria per a la concessió de tres espais als tallers d'art de la Massana. Aquests locals estan destinats a la creació de projectes, un dels quals serà el que presentarà Andorra a la Biennal de Venècia de 2019. Aquesta convocatòria es farà pública mitjançant edicte que es publicarà al BOPA el proper 13 de setembre. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 8 de gener del 2018.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha afirmat que amb aquesta actuació el Govern vol mostrar la voluntat de que el país segueixi participant en aquest esdeveniment artístic de «tanta projecció internacional» per promoure els artistes nacionals fora del país i donar visibilitat a la seva producció creativa.