Quantcast

Visca Suècia estrena videoclip després d'anunciar nova data a Madrid

Viva Suècia anuncia en xarxes socials el llançament del nou videoclip de El nus i l'esperança , cançó inclosa en Altres principis fonamentals (2017, Subterfuge Records < / i>), el seu segon i últim disc. El clip, gravat a la madrilenya sala Ochoymedio, recull imatges del seu últim directe a la capital , el qual va tenir lloc el passat 28 d'abril.

Aquest és el segon vídeo extret l'àlbum, el qual ha confirmat a la banda com un referent en el panorama alternatiu nacional . Presents en innombrables festivals, concerts en sala i fins i tot cicles de concerts com Live the Roof , Viva Suècia s'ha convertit en el nou fenomen nacional d'aquesta escena independent travessa una nova època daurada.

tORNARAN a MADRID eL PROPER MES d'OCTUBRE

el llançament del videoclip coincideix també amb l'anunci d'una nova data a la capital. Segons compartien amb els seus seguidors dilluns passat, Viva Suècia tornarà ha actuar en Ochoymedio el proper 26 oct acompanyats per Texxcoco , nou fitxatge de Subterfuge Records.

< p> En la data anterior, el grup murcià va penjar el cartell de sold out amb diversos dies d'antelació i, segons indiquen les vendes, està previst que també s'esgotin els tiquets per a aquesta nova cita. Aquesta serà la tercera ocasió en la qual Rafa Val i companyia visiten una sala de Madrid amb altres principis fonamentals, sense tenir en compte la seva presència en festivals de la capital com el Mad Cool.

les entrades estan disponibles a Wegow i Ticketea per 15 euros més despeses de gestió, ja que l'oferta de llançament per 12 & euro; va ser esgotada en escasses hores.

TEXXCOCO, UN TELONER DE LUXE

Arribats des de Canàries amb altes dosis de garatge subtropical sota el braç, Texxcoco debutarà com a nou artista de Subterfuge en un marc excepcional. Aquest serà el primer concert de la formació a Madrid des que es va anunciar el seu fitxatge per la companyia, que una vegada més demostra que -amb bon gust- segueix apostant per l'escena emergent.

< p style = "background-image: url (LBL-p.png);"> Després de publicar el seu primer àlbum – Psychonaut (2016, Clifford Records ) -, el grup canari es presenta com una de les propostes més prometedores de l'any que . Ja han anunciat el llançament de Lucifernando , single d'avançament de Disorder , per al proper 15 set i, a més, estaran presents en el pròxim Monkey Week a Sevilla (9 al 15 d'octubre). < img src = "http: //www.que.es$url" />