Quantcast

Expulsat del PP el detingut a Melilla com a líder d'una cèl·lula del Daesh

El president del PP de Melilla i president de la ciutat autònoma, José Manuel Imbroda, ha anunciat que la formació ha acordat la suspensió de militància i expulsió com afiliat del PP de Melilla, de l'home detingut aquest com a integrant d'una cèl·lula gihadista.

"Era afiliat del PP de Melilla, però no teníem notícies d'ell des de fa anys ", ha assegurat. Tampoc pagava les quotes.

La Policia Nacional i la Direcció General de Seguretat de Marroc han desmantellat una cèl·lula gihadista integrada per sis presumptes terroristes. Cinc dels detinguts són de nacionalitat marroquina, un d'ells amb residència legal a Espanya, i el sisè detingut és de nacionalitat espanyola i d'origen marroquí.

Les autoritats marroquines han arrestat el líder de la cèl·lula, de 39 anys i nacionalitat espanyola, per trobar-se en sòl alauita, on realitzava tasques de captació i adoctrinament seguint l'estratègia de Dáesh.

Segons la investigació del Regne del Marroc, el grup islamista havia planejat atemptats de gran envergadura.

amb aquesta, ja són 4 les operacions antiterroristes que s'han dut a terme aquest any a Melilla i s'han saldat amb 5 detencions.

Així ha actuat la @policia en l'operació realitzada a Melilla per desarticular una cèl·lula gihadista amb membres a Espanya i el Marroc. pic.twitter.com/JAaYI6s8M0

Juan Ignacio Zoido (@zoidoJI) 6 setembre 2017