Quantcast

US Open: El que no et pots perdre, 6 de setembre

Pau Carreño es va marcar un propòsit en l'US Open, que no era altre que fer història. I ho està aconseguint, entrant així en l'elit del tennis. Es va treure del mig a Schwartzman en tres sets per doble 6-4 i 6-2 en un partit que va aconseguir les dues hores exactes. Amb aquest pas a semifinals, es fica de ple en el top ten del rànquing ATP en el vuitè lloc, a falta de confirmació sempre que no guanyi la final el seu pròxim adversari, Kevin Anderson.

D'aquesta manera, el Gijón de 26 anys podria jugar el Masters de Londres com a vuitè, encara que ho faria com a setè ja que Wawrinka va advertir que no jugarà més en el que resta d'any. Pel que fa a Rafa Nadal, s'enfrontarà en quarts aquesta tarda a Andrey Rublev. En cas que el de Manacor guanyi, el seu adversari serà Juan Martín del Potro o Roger Federer, amb qui disputaria la final anticipada del torneig.

Mentrestant, al quadre femení, Pliskova, que pot provocar que Garbiñe Muguruza perdi el número u del rànquing WTA si guanya el torneig, s'enfrontarà en quarts a Coco Wandeweghe. Serà l'únic partit que es disputi avui, ja que està tancada la primera semifinal d'aquest quadre. Venus Williams va derrotar a Kvitova en tres sets i s'enfrontarà a Sloane Stephens. Per la seva banda, Pliskova, en cas de victòria, s'enfrontarà a Keys o Kanepi.