Quantcast

Ryanair abarateix la facturació i permetrà maletes més grans

Ryanair ha anunciat una rebaixa en les taxes de facturació d'equipatge i l'increment de la mida permès per a les maletes facturades, encara que al mateix, això sí, reservarà el dret a pujar dos embalums en cabina només per a aquells passatgers amb "embarcament prioritari ". La resta haurà de deixar la seva maleta més voluminosa perquè sigui transportada en celler de forma gratuïta.

L'aerolínia de baix cost rebaixa així la seva tarifa base per maletes de 35a 25 euros i eleva el pes màxim d'aquestes de 15 a 20 quilos. La facturació de maleta afegida després de la reserva oa l'aeroport tindrà un cost de 40 euros.

Segons el director de màrqueting de la companyia, Jenny Jacobs, amb aquests canvis "es reduirà l'alta quantitat de clients amb 2 embalums a les portes d'embarcament, cosa que causa retards en els vols a causa de l'elevat nombre de malestas que baixen a celler, tant a la porta d'embarcament, com en la pròpia cabina ".