Quantcast

Així és la nova hamburguesa que prepara Burger King i que

Primer va ser l'ou i després el formatge, el bacó i la carn, i ara, li toca el torn, per primera vegada en una hamburguesa de la companyia, al famós guacamole. La marca BURGER KING torna a seduir a tots els seus consumidors amb el llançament de The KING Guacamole, una nova creació que es suma a la famosa plataforma The Kings, que uneix els mossos més saborosos del mercat amb els ingredients més gourmet, per oferir una experiència premium a l'usuari.

The KING Guacamole conviurà a la graella de productes de la companyia amb llançaments anteriors que han suposat un autèntic èxit, com és el cas de The KING Ou i The KING Bacon. L'hamburguesa podrà gaudir-se en dues versions, tant de carn 100% boví a la graella o doble carn, com de pollastre, acompanyades de tomàquet, fines llenques de bacó, crispy onion, formatge americà, i el gran toc final, una deliciosa salsa guacamole que transportarà als atrevits paladars a terres mexicanes res més provar-ho.

"Amb aquest llançament volem complir un nou repte, el de conquerir als veritables amants de l'hamburguesa que tenen clar quins ingredients no han de faltar mai entre dos pans. En aquesta ocasió ho volem aconseguir a través de la nostra deliciosa salsa guacamole, aportant als nostres entrepans un toc d'allò més saborós i exòtic ", assegura Bianca Shen Leme, responsable de màrqueting de Burger King Spain. "La combinació d'aquesta salsa, amb la nostra carn cuinada a la graella, és perfecta per aconseguir una de les hamburgueses fetitxe del sector", conclou.

Aquest nou llançament estarà disponible a tots els restaurants de BURGER KING fins al pròxim 30 d'octubre.