Quantcast

Govern i Tribunal Constitucional, preparats per actuar si s'activa el referèndum

El Govern i el Tribunal Constitucional es troben avui en màxima alerta davant els passos que pugui donar el Parlament de Catalunya de cara a l'aprovació del referèndum previst per al pròxim 1 d'octubre.

De fet, tots els membres de l'executiu estan avisats de la possibilitat que al llarg de la jornada siguin convocats a un Consell de Ministres extraordinari per impugnar davant el Constitucional una possible convocatòria. Aquest pas del Govern de Mariano Rajoy seria clau per frenar els independentistes.

Mentrestant, els magistrats del Tribunal Constitucional es troben reunits des de les deu del matí en un ple ordinari. En l'ordre del dia no apareixen qüestions relacionades amb Catalunya, però en funció dels esdeveniments no descarten que es pugui veure alterat en qualsevol moment.