Quantcast

Comiat la tuitera que va cridar "gossa" i ha desitjat "una violació en grup" a Inés Acostades

Tinsa ha anunciat que acomiada Rosa Maria Miras i Puigpinós, la treballadora que va publicar a Facebook un comentari sobre la portaveu de Ciutadans, Inés Arrimadas García, en el qual li cridava " gossa fastigosa "i li desitjava que" la violessin en grup ".

el missatge va ser publicat després que la diputada del partit d'Albert Rivera participés al programa de Telecinco ' Mad in Spain ', on va argumentar la seva posició en contra del referèndum independentista de Catalunya.

Aquí una mostra clara d'odi. Vaig a denunciar aquesta señora.No només pel q em diu a mi sinó per totes les dones que han estat violades pic.twitter.com/AGn0oFW9Oa

& mdash; Inés Acostades (@InesArrimadas) 5 setembre 2017

hores més tard, Tinsa, l'empresa on Rosa Maria Miras i Puigpinós estava contractada de manera temporal, emetia aquest comunicat:

Comunicat oficial. @InesArrimadas @ CiudadanosCs pic.twitter.com/KxyHuo6bft

& mdash; Tinsa Espanya (@tinsa) 5 setembre 2017

Inés Acostades ha rebut en les últimes hores diverses mostres d'afecte i solidaritat per part de la resta de partits de l'oposició. Fins i tot d'Irene Montero, portaveu de Units Podem.

Pensem diferent Inés acostades, però ens van a trobar totes a una per frenar les violències masclistes ja que les promouen https://t.co/c5uSYhaUGN

& mdash; Irene Montero (@Irene_Montero_) 5 setembre 2017