Quantcast

El metge ratifica l'afonia de Bustamante i assumeix que va usar incorrectament la capçalera oficial

El metge que va assistir dissabte a David Bustamante ha ratificat que patia afonia , de manera que va suspendre el concert a Laguna de Duero (Valladolid), i ha assumit el error d'usar indegudament en el seu informe la capçalera del Clínic ja que l'atenció va ser privada a l'hotel on estava el cantant.

Així ho ha explicat la Conselleria de Sanitat de Castella i Lleó a través d'un comunicat, en què detalla que encara que la gerència del Clínic de Valladolid considera explicades les circumstàncies per les que l'informe mèdic portava capçalera oficial de l'hospital encara que Bustamante no havia passat pel centre sanitari, ha sol·licitat l'inici d'una informació reservada per aclarir els fets i les conseqüències.

Aquest dimarts la Gerència de l'Clínic ha explicat que "ha tingut coneixement, pel part d'un escrit presentat pel propi interessat, que un facultatiu del centre, adscrit al servei de urgències, va atendre a David Bustamante, el passat 2 de setembre ", en una assistència que " va tenir lloc fora de l'horari laboral del professional ", segons recull el comunicat. < / p>

el metge ha precisat que va atendre a l'hotel en el qual s'allotjava, en una visita privada , i s'ha ratificat en el diagnòstic expressat, 1 faringoamigdalitis aguda i afonia. El facultatiu, segons les fonts, ha reconegut a més "l'error d'ús indegut d'un imprès membreteado de l'hospital per a aquesta assistència sanitària privada" .

La Gerència del hospital val·lisoletà va obrir una investigació per conèixer per què hi havia un informe amb capçalera del Clínic de Valladolid que acreditava que David Bustamante tenia dissabte passat una afonia, que el va portar a suspendre un concert al municipi val·lisoletà de Llacuna de Duero, quan en realitat no va passar per aquest hospital.

l'oficina de Bustamante confirma l'error

Després de diversos dies de silenci per part del cantant i la seva agència de representació, avui han fet pública la seva opinió respecte al tema a través d'un comunicat. En ell, l'agència confirma que l'artista " va ser diagnosticat de faringoamigdalitis aguda i afonia requerint el seu repòs vocal per 24-48 hores i veient impossibilitat per a realitzar el concert programat ", però que l'ús de la capçalera oficial -com va comunicar la Conselleria- va ser indegut.

Aclarida la polèmica, tant Bustamante com la seva agència confien en la seva pròxima recuperació amb vista a les pròximes cites confirmades. En els propers dies actuarà a Madrid -WiZink Center, Viu Dial (9 / setembre) – i Albacete -Caseta dels Jardinillos (16 / setembre) -.