Quantcast

Els Pallars, 6 de setembre 2017: ES PRESENTA A TREMP EL CATÀLEG D'EMPRENEDORIA DE LLEIDA

Aquest dimecres, l’Espai Cultural La Lira, ha acollit les Jornades d’Emprenedoria i Innovació de la demarcació de Lleida per posar en manifest totes les activitats d’emprenedoria que s’estan duent a terme actualment en els centres educatius de la demarcació. En el marc de les jornades s’ha presentat el catàleg d’Activitat d’Emprenedoria i Innovació a la Formació Professional de les terres de Lleida. El catàleg estarà disponible amb format imprès i online, per facilitar l’accés i consulta dels centres. La finalitat és aplicar en els centres de la demarcació de Lleida algunes metodologies que incentivin l’emprenedoria de l’alumnat.

L’acte central de les jornades ha estat la ponència del catedràtic Eli Eisenberg de la Universitat de Tel-Aviv. El dr Eisenberg és director adjunt d’una xarxa tecnològica que comprén set mil alumnes i professionals, entre els quals hi ha premis Nobel, i 550 mil exalumnes que treballen en xarxa. Les metodologies d’aprenentatges que utilitzen s’estan aplicant en diferents països.

Les jornades han comptat amb una vuitantena de docents de tot el Pirineu i Aran que en els pròxims cursos escolars aplicaran de mica en mica aquestes noves metodologies d’aprenentatge.

Parlen al vídeo: NICOLAU GALDEANO, INSPECTOR EDUCACIÓ DEPARTAMENT ENSENYAMENT LLEIDA