Quantcast

Desarticulen una cèl·lula gihadista a Melilla, integrada per 6 presumptes terroristes

La Policia Nacional i la Direcció General de Seguretat de Marroc han desmantellat una cèl·lula gihadista integrada per sis presumptes terroristes. Cinc dels detinguts són de nacionalitat marroquina, un d'ells amb residència legal a Espanya, i el sisè detingut és de nacionalitat espanyola i d'origen marroquí.

Les autoritats marroquines han arrestat el líder de la cèl·lula, de 39 anys i nacionalitat espanyola, per trobar-se en sòl alauita, on realitzava tasques de captació i adoctrinament seguint l'estratègia de Dáesh.

Segons la investigació del Regne del Marroc, el grup islamista havia planejat atemptats de gran envergadura.

Amb aquesta, ja són 4 les operacions antiterroristes que s'han dut a terme aquest any a Melilla i s'han saldat amb 5 detencions.