Quantcast

El Tribunal de Comptes exigeix ??5 milions a Mas i altres alts càrrecs per la consulta del 9-N

El Tribunal de Comptes ha citat per al proper 25 de setembre a l'expresident de la Generalitat Artur Mas, a l'exvicepresidenta Joana Ortega, a l'exconsellera d'Ensenyament Irene Rigau, l'exconseller de la Presidència i exportaveu del Govern Francesc Homs, ia mitja dotzena més d'ex alts càrrecs del Govern perquè facin efectiu el pagament conjunt d'una fiança de 5,12 milions d'euros que es van destinar per a realitzar la consulta del 9-N, segons informa la Vanguardia.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, en roda de premsa convocada d'urgència, han denunciat un "salt qualitatiu" de l'Estat per "fomentar la por" a poques setmanes del referèndum previst per a l'1-O i en la mateixa setmana en què s'ha d'aprovar la norma que l'ha de regular.

REACCIONS per Puigdemont i Junqueras ampliar de 4 a 11 els citats per Tribunal de Comptes pel # 9N és estratègia de la por de l'Estat pic.twitter.com/PE57s2agFK

& mdash; Notícies CMM (@CMM_noticias) 5 setembre 2017