Quantcast

'Hot water Challenge', el nou repte viral que s'ha cobrat diverses víctimes

Fa uns quants anys, i per una bona causa que combatia el ELA, es va popularitzar el "Ice Bucket Challenge".

En aquell cas, el repte consistia a tirar-se aigua gelada per sobre. Ara, s'ha posat de moda el 'Hot Water Challenge' que es basa en tot el contrari, llançar-aigua bullint des del cap als peus, o tirar-se a una altra persona.

Aquesta gesta és molt més perillosa. El problema és obvi, produeix cremades severes i en alguns casos els protagonistes han perdut la vida.

El més perillós és que en aquest "joc" s'ha popularitzat el costum de fer-se'l a una altra persona sense avisar, provocant seqüeles irreversibles o morts.

Tal com es mostra en aquest vídeo penjada per una usuari de Twitter.

Entre les víctimes mortals es troba una nena de tan sols 8 anys, que es va atrevir fins i tot a beure aigua bullint i va morir a causa de greus cremades a la tràquea, tal com informa la revista 'Time'.

una altra víctima, Jamoneisha Merritt, una nena de 11 anys, va resultar greument ferida després que seus amics li fessin fora aigua bullint a la cara mentre dormia. Va patir cremades de tercer grau al 90% del seu rostre i en altres zones del seu cos.

L'última víctima ha estat Nickolas Conrad, un adolescent de 14 anys del qual informa la revista 'Metro'. Si és el cas, també van ser els seus amics els que van abocar aigua bullint sobre ell mentre dormia.

# CongratulationsYouPlayedYourself : anyone who tries to do the #HotWaterChallenge ! It 's NOT A Good Idea! pic.twitter.com/AkcqMWgwFt

& mdash; HOT 97 (@ HOT97) 10 agost 2017