Quantcast

US Open: Què no et pots perdre avui dimarts

Rafa Nadal segueix demostrant bona sensacions en aquesta edició de l'US Open. El manacorí es va desfer de l'ucraïnès Dolgopolov en tres sets i en un partit que va durar menys de dues hores (6-2, 6-4 i 6-1). Es va veure per fi a un Nadal millorat i confiat en el seu joc, fruit va ser seus onze errors no forçats al llarg de la trobada a diferència dels 19 que va cometre davant de Mayer. En quarts l'espera el rus Andrei Rubliov.

Mentrestant, Pablo Carreño s'enfronta al seu primer gran repte com a tennista professional. Per primera vegada es troba en quarts d'un Grand Slam i somia amb arribar lluny en aquest gran de l'any. Per a això, haurà de vèncer aquesta tarda al tennista argentí Schwartzman a quarts. Per la seva banda, Roger Federer també va fer el mateix després de derrotar en vuitens a Philipp Kohlschreiber i es mesurarà a Juan Martín del Potro, el mateix que va eliminar a Roberto Bautista.

En el quadre femení, Madison Keys va donar la campanada a l'eliminar a una de les favorites al títol, com Svitolina. Avui tan sols es jugarà un partit entre Sloane Stephen i Anastasija Sevastova, mentre que Venus Williams i Karolina Pliskova hauran d'esperar a demà per disputar els quarts davant Petra Kvitova i Coco Vandeweghe, respectivament.