Quantcast

Santanderina de 34 anys mor després de calar-seva roba, accidentalment, amb una cigarreta

Una jove santanderina de 34 anys va morir divendres passat a la Unitat de Grans Cremats de l'Hospital de Creus (Biscaia), després d'una setmana lluitant per la seva vida.

La víctima era farmacèutica de professió i va patir greus cremades per tot el cos, excepte a la cara, durant la matinada del dissabte 26 d'agost. Aquesta nit la jove va anar a un bar del carrer José María González Trevilla, al cor del barri de Santander de Valdenoja, i va demanar una consumació.

Al cap de pocs minuts, la dona va sortir a un pati del darrere per gaudir d'una cigarreta mentre acabava la seva copa.

Després d'una estona, la jove va irrompre de nou al pub demanant auxili. Estava pràcticament nua, amb greus cremades per tot el cos i amb l'esquena coberta encara per la flames.

L'amo del local i un dels clients van anar a ajudar i van tractar d'alleujar-col·locant-la draps humits.

Entre els dos homes van aconseguir sufocar les últimes restes de flames sobre el seu cos.

La víctima, encara conscient, i malgrat les gravíssimes cremades que havia patit, va aconseguir explicar que s'havia calat el vestit per accident amb el cigar que estava fumant.

Els primers indicis apunten que la jove es va quedar adormida mentre estava sola al carrer a causa de la medicació que estava prenent per combatre uns forts dolors a l'esquena.

Quan els agents van arribar al bar es van trobar amb la víctima asseguda a terra, al costat de la barra, totalment nua a excepció del calçat i un collaret, que va ser l'únic que no va ser consumit pel foc.

la jove va ser traslladada d'urgència a l'Hospital de Valdecilla.

Allà, els serveis mèdics del centre càntabre van decidir traslladar la dona a l'Hospital de Creus perquè fos tractada de les cremades de segon i tercer grau que patia a la Unitat de Grans Cremats del centre hospitalari biscaí. < / p>

La jove santanderina va romandre a l'hospital fins divendres passat, 1 de setembre, on va morir a conseqüència de les greus cremades sofertes, tal com asseguren des de pàgines de ABC .

De moment no s'ha obert cap investigació ja que tots els indicis recollits pels agents de policia apunten que va ser un cop de mala sort.