Quantcast

224 persones han mort a les carreteres espanyoles aquest estiu

Les carreteres espanyoles s'han cobrat la vida de 224 persones aquest estiu, el que suposa 31 menys que en les vacances de 2016.

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha estat l'encarregat de presentar aquest tràgic balanç, tot i que la xifra de morts s'ha reduït respecte a l'any passat en un 12%. A més, ha aprofitat per ressaltar el comportament del mes d'agost, que s'ha saldat amb 28 morts menys.

Zoido, que ha estat acompanyat pel director general de Trànsit, Gregorio Serrano, i del cap de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, el general Ramón Rueda, en la presentació d'aquest balanç, ha confirmat que en els primers vuit mesos d'aquest any s'han registrat 775 morts a les carreteres espanyoles, 23 menys que en el mateix període de 2016.