Quantcast

PRÈVIA. Liechtenstein-Espanya: A refermar el liderat i la classificació per al Mundial de Rússia

Torna a la càrrega la selecció espanyola, que encara els seus últims partits de fase de classificació per al Mundial de Rússia l'any vinent. Vaduz, capital de Liechtenstein, serà testimoni del proper enfrontament que disputarà el combinat de Julen Lopetegui enfront de l'equip liechtensteiniano, que ja va rebre una aclaparadora golejada per vuit gols a zero quan van jugar a Lleó.

Qui finalment no podrà disputar aquest partit serà David Villa, que va patir una elongació a l'adductor de la cama dreta que l'ha obligat a abandonar la concentració de la selecció i tornar a Estats Units amb el New York City per tractar-se de les seves molèsties. Un contratemps per Julen, que podria rotar l'equip i donar descans a alguns jugadors que van jugar dissabte davant Itàlia.

El dubte del seleccionador residirà en si seguir apostant pel fals nou o bé donar entrada a avar Morata. Isco és el jugador del moment en la selecció amb el seu doblet davant l'azzurra, mentre que Piqué ja no estarà en el focus d'atenció jugant Espanya fos i després de la divisió d'opinions que hi va haver al Santiago Bernabeu.

La trobada entre les dues seleccions es disputarà a les 20:45 hora espanyola al Rheinpark Stadium de Vaduz, i es podrà seguir en directe a través de la 1 de Televisió Espanyola ia través de les xarxes socials de la selecció Espanyola de Futbol.

Possibles onzes

XI de Liechtenstein : Jehle; Quintans, Malin, Kaufmann, Goppel; Buchel, Salanovic, Hasler, Wiesel, Burgmeier; Frick

XI d'Espanya : De Gea, Carvajal, Piqué, Ramos, Jordi Alba; Busquets, Thiago, Iniesta; Isco, Morata i Silva.