Quantcast

Els turistes estrangers es van gastar un 16,3% més a Espanya, al juliol

La despesa dels turistes internacionals a Espanya, ha tornat a elevar-se al mes de juliol. Segons l'enquesta Egatur, publicada per l'Institut Nacional d'Estadística, el desemborsament total que han realitzat al nostre país, ha arribat als 11.902.000 d'euros, un 16,3% més, respecte al mateix mes de 2016.

La despesa mitjana per turista ha crescut de mitjana diària en un 6%, fins als 139 euros, de manera que s'estima que cada un dels visitants estrangers s'ha deixat uns 1.132 euros.

Segons aquestes xifres oficials, en el balanç total dels 7 primers mesos de l'any, els turistes estrangers s'han gastat a casa nostra 49.119.000 d'euros, el que representa un 15,1% més, en comparació amb el mateix període de l'any passat.

Pel que fa a la durada dels viatges, no ha canviat de forma significativa, i al juliol s'ha mantingut al voltant de 8, 2 dies de mitjana.