Quantcast

Alt Urgell, 5 de setembre 2017: MALESTAR PELS ATACS DE LA FAUNA SALVATGE

El malestar pels atacs de la fauna salvatge també ha arribat als pagesos i ramaders de l'Alt Urgell. Tot i que la problemàtica pels recents atacs de l'ós se centren sobretot al Pallars, la Ribagorça i l'Aran, la gran presència de porcs fers, de voltors i d'isards també ha afectat força a l'Alt Urgell. Per tal d'orientar als pagesos i ramaders afectats, i mirar de tenir més força davant de les administracions, Unió de Pagesos ha organitzat aquest dimarts al migdia una trobada a la Seu d'Urgell.

Precisament, representants del sindicat participaran dimecres que ve en una concentració que faran diverses unions de pagesos espanyoles a Madrid. Allà aprofitaran per exposar la problemàtica que hi ha ara mateix al Pirineu.

La trobada d'aquest dimarts al matí a la Seu d'Urgell ja s'ha realitzat en altres comarques pirinenques i s'ha repetit aquest mateix dimarts al vespre a Ger.

Parlen al vídeo: JOAN GUITART, RESPONSABLE COMARQUES DE MUNYANYA UP