Quantcast

Alt Urgell, 5 de setembre 2017: EL PIRAGÜISME PROTAGONITZA UNA EXPOSICIÓ A LA SEU

El centre cívic El passeig de la Seu d'Urgell acull des d'aquest dilluns l'exposició fotogràfica 'Photovisió 2017'. Aquesta es compon d'una selecció de 70 fotos realitzades des de fa uns tres anys per membres de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (l'AFOTMIR). Tots els autors tenen una gran passió per captar la bellesa, la plàstica i les expressions impactants de la pràctica del piragüisme. Així doncs, coincidint amb una setmana clau d'aquest esport a la ciutat, que del 8 al 10 de setembre acollirà una Copa del Món de Canoe Eslàlom, han fet una selecció de les millors obres perquè es puguin veure a la Seu.

La mostra ha comptat a més amb el suport del Club Cadí Canoë Kayak. Des de l'entitat alturgellenca han assegurat que és un honor que la ciutat pugui acollir una mostra de fotografies d'aquesta temàtica, més en una setmana tant important per aquesta disciplina.

L'exposició, que s'ha inaugurat oficialment aquest dilluns al vespre, es podrà visitar fins el 24 de setembre, de deu del matí a deu de la nit.

Parlen al vídeo: COSME ORIOL, PRESIDENT D'AFOTMIR – RICARD FARRÉ, VOCAL CLUB CADÍ CANOË KAYAK