Quantcast

Els Pallars, 5 de setembre 2017: CCOO DENUNCIA LA PRECARIATAT DE LA LÍNIA LLEIDA/LA POBLA

CCOO ha denunciat la precarietat laboral de la plantilla de la línia de tren Lleida- La Pobla de Segur d’ençà que FGC va posar en marxa els nous combois.

Segons el sindicat, el servei realitza una desena de viatges diaris amb un total de 23 treballadors, insuficients per donar al treballador unes condicions laborals dignes pel volum de treball que requereix la línia.

En les dues últimes convocatòries que ha realitzat Ferrocarrils per cobrir la vacant de maquinista, han quedat desertes. CCOO afirma que la plaça no s’ha cobert per les males condicions laborals i salarial.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha desmentit en un comunicat les al·legacions de CCOO. La companyia afirma que 'respecta el marc legal de l’organització i la gestió de recursos humans aplicables a una empresa de serveis públics de transport'.