Quantcast

La Cerdanya, 5 de setembre 2017: 80% D'OCUPACIÓ HOTELERA A L'AGOST

Un cop passada la temporada d’estiu, els hotelers de Cerdanya fan balanç de com ha anat aquesta època de gran afluència de visitants. L’ocupació a la vall ha arribat al 80%, xifra semblant a la que es va assolir l’any passat. El major nombre de reserves s’han concentrat del 12 al 14 d’agost, ja que molts han aprofitat la festivitat del dia 15. Des del sector fan un balanç positiu de l’ocupació i creuen que les bones xifres s’han assolit gràcies al bon temps i al gran ventall d’activitats que la comarca ofereix a l’estiu.

Els hotelers de Cerdanya han detectat un lleuger increment del nombre de pernoctacions, que en alguns casos ha passat de 2 a 3 nits. Tot i que la majoria dels visitants han estat catalans, també han notat un discret augment del turisme estranger.

El sector espera ara les reserves d’última hora de cares al cap de setmana, que s’enllaça amb el dilluns 11 de setembre.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELERS CERDANYA