Quantcast

Remer olímpic comparteix una foto de les seves mans després d'una expedició per l'Àrtic

Si fa uns dies va ser un ciclista qui va compartir una foto de les seves cames després d'haver corregut una etapa, ara, Alex Gregori, remer olímpic britànic, ha seguit el seu exemple i ha fet públic, a través del seu compte d'Instagram, un fotografia en què mostra les seves malmeses mans després d'haver realitzat una expedició per l'Àrtic.

Gregori, dues vegades medalla d'or, twitteó una instantània que resumeix el dolor i esforç del viatge. < / p>

" les meves mans després de passar tant de temps en guants humits ", va escriure.

La foto mostra els palmells pàl·lides i inflades, cobertes per unes arrugues profundes i grans grans ampolles.

Pel que sembla, la fibra polar es seus guants va fallar i l'aigua es filtre i va humitejar les mans.

l'equip polar Row, al qual pertany el remer, va planejar una expedició per l'Àrtic de dues etapes, des Tromso, Noruega, fins Longyearbyen, un arxipèlag de les illes Svalbard, situades a l'oceà Glacial Àrtic.

Malauradament, els esportistes es van veure obligats a suspendre-la després d'unes complicacions en el pot, que els va deixar encallats en una illa remota

"Mai he estat tan humit i fred durant tant temps ", va dir Gregory. "Està penetrant en els meus ossos, no hi ha absolutament cap escapament d'ell." Va apuntalar el medallista.

La meva hands after spending sota long in wet guant .The blisters were never bad on this Polar row, but the wet & damp seeped into the skin … pic.twitter.com/N3Y6s3m4Uh

& mdash; Alex Gregory (@AlexGregoryGB) August 30, 2017