Quantcast

Xinès borratxo viatja sobre el sostre del seu cotxe. Ningú va al volant

Un home de nacionalitat xinesa va ser enxampat el passat 26 d'agost viatjant sobre el sostre del seu cotxe mentre l'automòbil circulava, pels carrers de la ciutat de Bengbu a la província de Anhui a l'est de Xina , amb els llums d'emergència encesos.

El conductor , de cognom Liu , arriba fins a donar uns passes de ball en la seva arriscada maniobra.

& # 8232; Fonts policials informen que un guàrdia de trànsit va veure el temerari conductor , que en adonar de la seva presència va tornar a l'interior del vehicle i va intentar fugir però, finalment, va ser capturat .

agafin que vénen corbes.

< p> Les mateixes fonts asseguren que l'home va conduir fins a un carrer sense sortida i allà sense escapatòria, va ser detingut pels cossos de seguretat.

Lui estava ebri oi va confessar a la policia que estava " molt emocionat " per un lucratiu negoci que acabava de tancar.

pel que sembla no se li va ocórrer millor manera de celebrar el seu èxit empresarial, però la seva temeritat li costarà car: Ni més ni menys que una condemna de sis mesos de presó , segons ha confirmat la policia divendres passat.

El vídeo ha estat compartit per People 's Daily, Xina al seu canal de Youtube . < / p>