Quantcast

Cinc festivals als quals has d'anar per acomiadar l'estiu

FESTIVAL DE LA LLUM (8, 9 i 10 de setembre, Boimorto, La Corunya)

Bo, bonic i barat. És el lloc perfecte per a aquell que fuig del ja típic festival indie, per a aquell que vol consumir bona música; sense etiquetes ni prejudicis.
Un any més, Luz Casal reunirà per una bona causa a artistes com Jarabe de Palo, Rulo & La Contrabanda, Lleó Benavente, Rufus T. Firefly, Morgan, La Fugida o Mago de Oz per tan només 15 euros.

L'únic problema és que estan esgotades. Se sent. Haver estat més ràpids. Ara us toca morir d'enveja.

absis fESTIVAL (9 de setembre, Molina de Segura, Múrcia)

Múrcia és terra de bona música alternativa. Gairebé abans que terra d'horta. El absis Festival serveix com a exemple d'això. Allí es donaran cita il·lustres grups de la terra com Neuman, Varry Brava, Kuve o Alien Tango, protagonistes d'un cartell al qual Los Planetas posa la cirereta.

Quina visqui l'escena murciana!

DCODE FESTIVAL (9 de setembre, Madrid)

DCODE. Ho dius i sona a internacional. Gairebé tant com el seu cartell. El festival madrileny serà una de les últimes grans cites de la temporada festivalera. Liam Gallagher, Band of Horses o Franz Ferdinand -entre altres muchísimos- tenen la culpa.

A més, omplir la Universitat Complutense de música i cultura, mola. Per cert, també hi haurà representació nacional. Iván Ferreiro, Miss Caffeina, Maga o Marem Ladson -guanyadora de BDCODER- faran de amfitrions i compartiran cartell amb tals superestrelles mundials.

GRANADA SOUND (22 i 23 de setembre, Granada) < / p>

Clàssic. Clasicazo. Granada és tan indie com Múrcia. O més. Amb Granada Sound deixem de banda l'escena guiri per retre un petit homenatge a l'extensa i nodrida escena nacional.

Lori Meyers, Ferreirro -un cop més-, Viva Suècia, LA, Dorian o Sidonie demostraran que un cartell sense gairebé presència internacional és més que vàlid i digne. No és una cita recomanada. És gairebé obligada.

Andalusia i les seves tapes; Granada i la seva Alhambra; Espanya i la seva bona música. Tot això a últims de setembre, sense calor ni aclaparaments. MUST.

IRÚN ROCK (29 i 30 de setembre, Irun)

setembre acabarà i amb ell, la temporada alta -altísima – de festivals.

el Irun Rock serà l'encarregat d'encendre la traca final. Viatjar al nord sempre és un plaer, i si ho fas amb la intenció de veure en directe a Viva Suècia -un cop més també-, a Angel Stanich i el seu nou disc o al xou psicodèlic de Molt, és millor encara.

La cita guipuscoana es presenta gairebé obligatòria també. A més, no patiu per la vostra butxaca. És gratis.