Quantcast

La 3a edició del 'Petit cap de setmana' pretén apropar la cultura als més petits

La proposta familiar 'Petit cap de setmana' torna a Escaldes-Engordany els dies 16 i 17 de setembre. Durant aquest de setmana els dos escenaris de l'activitat, la plaça Coprínceps i el Prat del Roure, acolliran diferents tallers, sessions de teatre i espectacles.

Totes les activitats que s'ofereixen són gratuïtes i, segons ha assegurat el conseller de Cultura, Salomó Benchluch, tenen un doble objectiu: apropar als infants diferents modalitats culturals, com ara la música, la dansa i el teatre; i fer gaudir "a tots els membres de la família junts".

La gimcana en família serà l'activitat que donarà el tret de sortida al cap de setmana. Els participants hauran de superar una sèrie de proves per tota la parròquia. Al finalitzar l'activitat, es lliuraran els premis en el marc d'un 'Vermutet'.

La tarda de dissabte els infants podran gaudir de l'espectacle 'Còmix', on es barrejarà música i teatre, i a continuació tindran lloc diferents tallers i paradetes de berenars creatius.

L'endemà, el diumenge 17 de setembre, les activitats es traslladaran al Prat del Roure. La jornada s'iniciarà amb un taller de dansa i un taller de cuina. A les 12 hores s'oferirà l'espectacle 'L'arbre Kirikú', a càrrec dels alumnes de l'Animal Escola de Teatre. El 'Petit cap de setmana' es tancarà de les 13 a les 15 hores amb un pícnic electrònic en què les famílies podran gaudir de la música mentre dinen.  

El conseller de Cultura s'ha mostrat convençut que aquesta tercera edició de la proposta cultura "serà un èxit" i ha indicat que any rere any els assistents augmenten. Tot i això, ha comentat que hauran d'estar pendents que la meteorologia els acompanyi al llarg del cap de setmana.