Quantcast

Detenen un home que s'identifica tres vegades amb una falsa identitat i que sostreu dos perfums d'un establiment comercial

Juntament amb la detenció de l'home no resident que va furtar dos perfums i que es va arribar a identificar fins a tres vegades davant del cos amb una falsa identitat, la policia ha informat que durant la setmana del 28 al 3 de setembre va efectuar setze detencions. Destaca especialment la de quatre joves no residents, en edats compreses entre els 18 i els 21 anys, que dissabte passat haurien comès un delicte contra la lliberat sexual a Andorra la Vella. Així mateix, el dilluns va ser detingut un home no resident de 56 anys per un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic, perquè hauria agredit al seu fill.

També per presumptes agressions en l'àmbit domèstic, en aquest cas a la seva parella, va ser detingut en un bar d'Andorra la Vella aquest diumenge a la nit un home resident de 34 anys. Finalment, també destaca la detenció d'un noi no resident de 21 anys que va ser controlat en una aturada rutinària de la policia a Escaldes-Engordany, dissabte passat, amb 1,2 grams de cocaïna i 3,1 grams de marihuana.

Finalment, la policia va detenir sis persones per atemptar contra la seguretat del trànsit. Tots durant controls rutinaris d'alcoholèmia, per conduir per sobre del límit permès per la llei, a exepció de la detenció del dimarts cap a les 9 del vespre, a una dona resident de 23 anys que va patir un accident de danys materials. Conduïa amb una taxa de 0,84 g/l d'alcohol en sang.