Quantcast

Les opcions de Garbiñe per ser número u malgrat perdre

S'ha acabat el camí de Garbiñe Muguruza en l'US Open. La tennista hispà-veneçolana va caure derrotada en vuitens de final. Potser abans del que s'esperava després d'alçar-se amb el títol de Wimbledon el passat mes de juliol i la victòria de Cincinnati.

Pertra Kvitova ha estat la culpable de la davallada mental que ha experimentat Garbiñe. La txeca va vèncer en dos sets per 7-6 (3) i 6-3 en un partit en què va ser molt superior i va saber jugar molt bé amb els nervis de Muguruza, i en el qual la remuntada que va aconseguir en la primera tanda va ser fonamental per emportar-se el pas a la següent ronda. Kvitova és bicampiona de Wimbledon, mestra en 2009 i guanyadora de 17 trofeus WTA.

Ara l'espera en quarts de final ni més ni menys que Venus Williams, que va eliminar a Carla Suárez en tres sets (6-3, 3-6 i 1-6). El número u del rànquing WTA perilla ara per Garbiñe. Només podria mantenir-lo en cas que Svitolina no es classifiqui per a semifinals i / o Pliskova no arribi a la final del Grand Slam.