Quantcast

US Open: Pau Carreño, l'últim espanyol supervivent

L'armada espanyola va desapareixent del mapa a poc a poc en l'US Open. A l'eliminació de Garbiñe Muguruza, se li sumen les eliminacions de Feliciano López i de Roberto Bautista en el quadre masculí. El toledà va caure a la tarda nit d'ahir davant Roger Federer per doble 6-3 i 7-5, mentre que Juan Martin del Potro va eliminar a Roberto Bautista per doble 6-3 i 6-4.

Pau Carreño si que ha aconseguit classificar-se per quarts de final de l'últim gran de l'any. El de Gijón va vèncer al jove canadenc Shapovalov en tres tie-breaks per 7-6 (4), 7-6 (2) i 7-6 (3), i és a prop d'entrar al top ten del rànquing ATP amb aquest passi . En la següent ronda, l'esperarà l'argentí Schwartzman.

Rafa Nadal també continua viu en l'US Open després d'eliminar a Mayer en tercera ronda i disputarà els vuitens de final davant l'ucraïnès Dolgopolov. El número u continuarà garantit per al de Manacor sigui quin sigui el seu resultat.