Quantcast

La Cerdanya, 4 de setembre 2017: KNUT GUANYA L'ENDURANCE DE LA CERDANYA CYCLE TOUR

A les 8 del matí d’aquest diumenge, 530 ciclistes han participat a la segona edició de La Cerdanya Cycle Tour, una marxa cicloturista internacional que recorre la vall del Pirineu, amb sortida i arribada a Alp, i que passa per Lles, Font Romeu, els Angles i Llívia.

El guanyador de la prova Endurance de 200 quilòmetres ha estat el noruec Sande Knut, que ha fet un temps de 5h i 53 minuts. En la prova de 158 quilòmetres, una de les novetats d’enguany, el vencedor ha estat Samu Ponce, que ha trigat 4h i 50 minuts en creuar la meta. Per últim el guanyador de la prova de 120 quilòmetres ha estat Titouan Huige, que ha fet un temps de 3h i 42 minuts.

Recordem que La Cerdanya Cycle Tour està organitzada pel Club Ciclista Alp La Molina i aquesta segona edició forma part del circuit internacional Gran Fondo World Tour, convertint-se així en l'única marxa cicloturista de l'estat espanyol que ho aconsegueix.