Quantcast

Juan Manuel González i Emma Regada, guanyadors de l'Ordino Jardins d'Art

Juan Manuel González i Emma Regada han estat els artistes guanyadors de la segona edició de l'Ordino Jardins d'Art. González s'ha endut el premi a la 'millor obra', valorat amb 1.000 euros. Per la seva banda, Regada ha estat premiada amb 2.500 euros al assolir el 'millor concepte'.

El jurat ha tingut en compte les obres de setze artistes, onze dels quals del país. L'Ordino Jardins d'Art va arrencar aquest passat dissabte al matí amb l'objectiu de donar a conéixer racons de la parròquia i alhora diferents artistes.

La coordinadora de la proposta, Rosa Mujal, es mostra satisfeta amb l'èxit d'aquesta edició «la bona meteorologia dels dos dies ha ajudat a l'alta circulació de gent», assegura. A més, afegeix que els artistes estan molt contents en com ha anat la cita.

De cara l'any vinent, Mujal creu que el repte a aconseguir és crear un «intercanvi real» entre els artistes, de manera que cadascun no estigui només al seu lloc d'exposició, sinó que es generi interacció a través de diferents activitats. A més, la coordinadora de l'Ordino Jardins d'Arts pensa que és necessari «anar pujant el nivell i l'ambició» de la proposta.