Quantcast

Els cicles de música al carrer d'Escaldes-Engordany apleguen més de 20.000 persones aquest estiu

20.320 persones han gaudit aquest estiu d'algun dels concerts dels cicles de música al carrer organitzats pel Departament de Cultura del Comú d'Escaldes-Engordany en el marc de la 33a edició del Festival Internacional Colors de Música. Els 28 concerts a l'aire lliure, que han tingut lloc entre juliol i agost, han aconseguit aplegar 2.580 persones més que l'estiu anterior.

Els cicles van finalitzar aquest passat dijous 31 d'agost amb la Nit dels anys 50, protagonitzada pel concert de The Big Jamboree. Un dels objectius d'aquesta proposta musical és apostar per la diversitat musical amb diferents opcions com el jazz o les músiques del món.

Precisament la Setmana del Jazz, celebrada entre el 10 i el 15 de juliol a la plaça Coprínceps, va captar l'atenció de 4.000 espectadors, igualant les xifres de l'any anterior i celebrant el retorn del Festival Andorra Jazz Escaldes-Engordany. D'entre els sis concerts de jazz oferts, el públic n'ha destacat la participació d'una Big band.

Respecte Les Nits del Món a Lisboa, Rio de Janeiro l’Amèrica dels anys 50 i, la més aplaudida, la Nit del Silenci han aplegat a la plaça Coprínceps prop de 6.000 persones, 500 més que en les passades edicions. Pel que fa al cicle Músiques del Món, amb 17 concerts programats durant tot el mes d’agost, hi han assistit prop de 10.500 persones.