Quantcast

El comú de la capital continua ultimant els detalls per al tancament definitiu dels Pouets

El comú d’Andorra la Vella segueix sense rebre la documentació (documents d'Indústria i pòlisses d'assegurances) de l’empresa adjudicatària de l’aparcament dels Pouets, motiu pel qual des de la corporació es continua treballant en els tràmits necessaris per a la resolució final del contracte, un cop a l’agost es va decretar el tancament cautelar. Per prendre la decisió per al tancament definitiu de l’aparcament l’acord ha de passar per un consell de comú, tal com han concretat fonts comunals.

D’aquesta manera, la corporació comunal continua fent els passos necessaris per decretar el tancament definitiu d’aquesta infraestructura però ho fa amb l’esperança que finalment l’empresa lliuri la documentació abans no s’hagi de prendre la decisió definitiva. I és que des del comú es continua pensant que aquesta infraestructura és totalment necessària tenint en compte que és una zona amb manca de places d’aparcament, tal com ha remarcat en més d'una ocasió la cònsol major, Conxita Marsol.