Quantcast

¡Supersubmarina torna al seu estudi!

Seguidors de Supersubmarina, esteu d'enhorabona! El grup de Jaén -que mostra notables signes de millora- s'ha reunit avui per celebrar l'aniversari de Pope en què ha estat el seu quarter general durant els últims anys i ho han compartit a través d'aquest missatge en els seus perfils en xarxes socials .

Avui estem d'compleix i ens hem baixat a L'Oficina a celebrar-ho. Felicitats Pope !!!! & # 128536; & # 128536; & # 128536; petons bestioles

Una publicació compartida de Supersubmarina Oficial (@supersubmarina_oficial) l'1 de Set de 2017 a la (s) 05:45 PDT

Encara que sigui de forma excepcional i -aparentment- no per gravar nou material , el grup sembla adaptar momentàniament vells costums que serveixen com a llum per a aquells que esperen i anhelen la seva tornada als estudis i els escenaris.

Un any sense Supersubmarina en els escenaris

El 14 d'agost passat es complia un any del fatal accident que ha apartat a la formació de Baeza dels escenaris. va ser al final del seu concert al Medusa Beach Festival (Cullera, València), quan el grup va posar rumb a la seva localitat natal, Baeza, topant pocs quilòmetres abans d'arribar al seu destí.

Les greus lesions sofertes per diversos dels integrants de la formació han impedit que hagin desenvolupat cap tipus d'activitat musical durant l'últim any, la qual cosa ha caus at un enorme buit en l'escena nacional

De fet, han estat constants les mostres d'afecte que Supersubmarina ha rebut tant per part de mitjans i seguidors com dels seus propis companys al escenari. Grups com Sidonie, La Habitación Roja o Love of Lesbian han inclòs en més d'una ocasió part de la discografia dels Super en els seus directes i fins i tot se'ls va rendir una ofrena especial en l'última edició del Sonorama Ribera .

El festival burgalès va incloure en la seva programació un concert especial en la seva vintena edició, la qual, a més de servir com a homenatge a la música espanyola en general, va servir com a homenatge particular per el grup de Baeza.