Quantcast

Marem Ladson, guanyadora de BDCODER, tanca el cartell de DCODE

Marem Ladson s'ha coronat guanyadora de la nova edició de BDCODER , convertint-se en l'última artista confirmada per a la propera edició del DCODE, festival que tindrà lloc el proper nou de setembre a la Universitat Complutense de Madrid .

l'artista Ourense va aconseguir imposar-se ahir a la nit a l'última fase del concurs a les altres cinc bandes finalistes, les quals van actuar en directe al Intrús Bar de Madrid < / b>. Jack Bisonte, Ganges, The Special Casi, Twist Helix i St. Woods completaven el cartell finalista, sent aquest últim el segon classificat a només un punt de Ladson.

Amb tan sols dinou anys , Marem -d'origen americà- presentarà al festival All my storms , l'únic tema que de moment ha vist la llum després de passar per l'estudi. Fruit de la unió entre poesia i melodia, Marem Ladson és fragilitat, sensibilitat i sentiment en estat pur.

Amb més de 35.000 reproduccions en poc més de dos mesos, la jove artista present un dels projectes més prometedors de l'escena alternativa nacional.

Guanyadora en una final ajustada

la qualitat dels artistes presents a la final de BDCODER va ser altíssima, i és que nits com la d'ahir van demostrar el gran nivell amb què compta l'escena emergent espanyola . El resultat mostrat per les sis bandes va ser excel·lent, però tres d'elles van cridar especialment l'atenció del públic i de part del jurat.

Després de les seves directes, Jack Bisonte, St. Woods i Marem Ladson van destacar i van convèncer entre el públic, generant així un clima de tensió durant l'espera del resultat.

Julio Ruiz, director de Disc Gran en Ràdio 3, va ser l'encarregat de desvetllar el veredicte. Ajustat i competit, el resultat final va ser triat per professionals destacats de Radio3, Mondo Sonoro, Jenesaispop, El País, PlayStation, Live Nation i DCODE, els qui van decidir que Ladson fos la guanyadora en obtenir un punt més que St. Woods, aconseguint així el passi pel festival madrileny, on actuarà a les 16:20 .

Els horaris de DCODE, disponibles

Després de l'elecció de Marem Ladson com a guanyadora de BDCODER, DCODE ha anunciat aquest matí els horaris definitius de la seva propera edició . La música començarà al matí a partir de les 11: 45h amb Holy Bouncer, Miss Caffeina i Iván Ferreiro, mentre que el concert de Liam Gallagher -a les 20.00h- donarà peu a les actuacions dels grans caps de cartell.