Quantcast

Un jutge ordena a una parella tallar les cordes vocals dels seus gossos, perquè molestaven als seus veïns

La justícia ha fet cas omís a les reclamacions dels amos dels animals, Karen Szewc i John Updegraff que han reiterat que necessiten als seus animals per cuidar el seu ramat i hauran de costejar la intervenció per tallar les seves cordes vocals. < / p>

El cas s'iniciava fa 15 anys quan la parella va decidir criar mastins tibetans perquè cuidessin les seves ovelles dels depredadors de la zona. Aviat, els seus veïns Debra i Dóna-li Kerin, van denunciar els lladrucs incessants dels gossos "durant llargs períodes de temps mentre els acusats no eren a casa seva".

Segons informa Oregonian, ja el 2004 i 2005 la justícia va citar a Szewc per violar una disposició de molèsties públiques "permetent que 2 dels seus gossos ladrasen amb freqüència i de manera continuada". Davant d'aquest fet es va demanar que traslladar als animals a un lloc on no molestessin. El 2012, una nova demanda reclamava que les mesures adoptades eren insuficients i que el nombre de gossos era d'almenys 6.

Finalment la demanda es va presentar de forma col·lectiva contra els gossos d'atura. El 2015, un jurat va ordenar pagar als amos 238.000 dòlars, per danys, i després que l'amo reiterés la condició de pasturatge dels seus animals, aquest dimecres, el Tribunal d'Apel·lacions ha decidit que haurà de costejar una cirurgia coneguda com decordectomía, per que els seus animals no molestin.